Om oss

Om oss


Upplevelse till perfektion

Upptäck

Hamnkrogen

För 60 år sedan byggdes Hamnkrogen till vad den är idag. Sedan dess har Hamnkrogen varit en självklar mötesplats för såväl Vikenbor som besökande turister. Kom hit på en storslagen lunch eller middag med utsikt över vattnet och Danmark.


Till Baren på Hamnkrogen är alla välkomna! after work-sällskap, informella möten och festkvällar med Liveband och välblandade drinkar. Sätt gärna vår Krögare och bartenders på prov.


Vi har erfarenhet av att arrangera bröllop, dop, begravning och födelesedagsfester. Kontakta oss så skäddarsyr vi din tillställning.


Välkomna till Vikens Mötesplats!Köksmästare

Jim Michelsson

Jim har jobbat som kock i sammanlagt 36 år och under 22 år utav de har han jobbat som kökschef. Jim är från Göteborg men har bott i Helsingborg sedan 16 år tiillbaka. I Helsingborg har han jobbat på lite olika restauranger som Roy´s, Teaterkatten, Mento, Piazza och Scandlines. Jim har verkligen lång erfarenhet och stor passion för sin matlagning och vi är oerhört tacksamma för den kvalité vi nu erbjuder våra gäster i Viken när vi har Jim och hans kunskaper i köket.

KontaktBöösa Backe 6, 26361 Viken

Telephone: +4642236212

Email: bokning@hamnkrogeniviken.se

Öppettider

 

 

Måndag-Fredag: 11.30-14.00

Fredag: 17.00-21.00

Lördag: 17.00-21.00

Söndag: Stängt

Länkar

 

 

Hem  |  Om oss

Meny|  Kontakt

Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera