Evenemang

Händer på Hamnkrogen

Studio 54 1-2 november

Studio 54

När CBS beslut om att sälja lokalerna blev officiellt, höjdes flera röster för att göra om lokalerna till ett trendigt diskotek. Steve Rubell och Ian Schrager hade en klubb i Queens kallad Enchanted Garden, men ville ta steget över till Manhattan. 1977 köpte de lokalerna och gav den nya klubben namnet Studio 54, efter namnet på gatan: West 54th Street.

Inför premiäröppnandet 26 april 1977 skickades över 5 000 inbjudningar ut till en särskilt utvald skara av jet set-folk. När den stora kvällen kom fanns kändisar som Mick och Bianca Jagger, Liza Minnelli, Jerry Hall, Margaux Hemingway, Debbie Harry, de nygifta Donald och Ivana Trump, Rick Hilton och Kathy Richards med flera. Utanför dörrarna stod massor av människor som ville in, men bara några få lyckliga tog sig in. Inte ens stjärnor som Warren Beatty, Cher eller Frank Sinatra kunde ta sig in, mycket på grund av Studio 54’s svårfångade dörrvakt, Marc Benecke.


Nu öppnar studio 54 på Böösa Backe 6 den 1-2 november

1 November är det Studio 54 After Business. Vi kommer servera en 80 tals-buffé för 155 kr. Dj FreddieM står bakom spakarna fram till 23.00.

2 November är den stora Studio 54 kvällen. Det har gått ut 5000 inbjudningar till en särskild utvald skara jet-set folk på kullabyggden. Restaurangen öppnar 18.00 då vi serverar en tre-rätters meny a la 80 tal. Sedan öppnar klubben 21.00 med Dj FreddieM. Leta fram era dansskor. Så ses vi på Klubben 1-2 november

Indisk Afton 12 oktober

Indisk Afton

Vår kock Stina är expert på Indisk mat. Den 12 oktober bjuder Stina och Hamnkrogen i Viken in till en Indisk afton som ni sent kommer glömma. Menyn är under produktion och kommer upp på www.hamnkrogeniviken.se under nästa vecka. Det kommer vara en smakupplevelse utan dess like.

Indierna anser att matlagningen är en gudomlig konst. Varje indisk provins har ett eget språk och också en skild matlagningskonst. Kom och smaka på Stinas matlagningskonst.


Pris: 245 kr/ person

Farsdag Brunch 10 november

Söndagen den 10 november serverar vi en lyxig farsdag brunch med flera olika sallader, sill, lax, ägg, charkuterier, ostar och en fantatisk dessertbuffé.


Pris: 245 kr/ person

Barn under 12 år: 95 kr


Sittning 1: 11.30-13.30

Sittning 2: 14.00-16.00


boka bord:

www.hamnkrogeniviken.se

042-236212

Livsnjutarekväll med Vilt och Toscana


Den 19/10 ska Jim Michelsson glänsa i köket med sina vilt kunskaper. Jim serverar en 6-rätters avsmakningsmeny med tillhörande vin från Toscana som Davide Talotti från Carovin kommer att presentera.

Boka bord på en oförglömlig smakupplevelse!


Välkomna!


* KALV

Tartar, Wasabi, Äpplen, Ingefära, Sotad lök, Salviaemulsion

 

**ÄLG

Gravad, Rosmarin, Tranbär, Lingon, Trattkantarell, Pumpa, Honung

 

*** HALLON SORBET

 

****VILDSVIN

Päron, Chili, Citron, Salvia, Fänkål, Purjolök, Rödvinsreduktion

 

***** HJORT

Timjan, Röda vinbär, Ostronskivling, Sidfläsk, Jordärtskocka, Rödvinsreduktion

 

****** CHAMPAGNE SORBET

 

******* RÅDJUR

Trattkantarell, Blomkål, Syrad Kål, Lingon, Tryffelcremé

 

******** OSTAR

3 Utvalda Med Goda Tillbehör

 

Pris Meny: 995 kr/ person


Vinpaket: Dagspris


Kontakt



Böösa Backe 6, 26361 Viken

Telephone: +4642236212

Email: bokning@hamnkrogeniviken.se

Öppettider

 

 

Måndag-Fredag: 11.30-14.00

Fredag: 17.00-21.00

Lördag: 17.00-21.00

Söndag: Stängt

Länkar

 

 

Hem  |  Om oss

Meny|  Kontakt

Copyright © All Rights Reserved